Kimberly Hope Wiki (Thomas Sadoski Eski Eşi) Yaş, Biyo, Aile ve Daha Fazlası

Kimberly Hope (15 Ocak 1978 doğumlu), ABD'nin Michigan eyaletinden bir Amerikalı Oyuncu Yönetmeni ve Oyuncu. Aslında, popüler olarak Thomas Sadoski'nin Eski Eşi (TV Aktörü) olarak bilinir. Kimberly 10 yıl Paramount Pictures için çalışıyor.

Aslında filmleriyle büyük başarılar elde ediyor. Gerçek doğum adı Kimberly Wisniewski Hope. Daha önce Gotham için oyuncu seçimi yaptı. “Cold Storage”, “Uluslararası”, “Man Push Cart”, “David & Layla” ve “This Revolution” gibi projelere katkısı.

Universal Media Studios, NBC, Paramount ve Firmanın pilot çekimleri için oyuncu kadrosuna karar verdi. Bu arada, Bayan Hope, New York'un Butik Yönetim Şirketi'nde Müdür olarak çalıştı. Dahası, Thomas yeni bir Broadway dışı “Beyaz Gürültü” gösterisi alır.

Dizi daha iki gün önce başladı. O zamanlar, Bay Sadoski, ikinci karısı Amanda Seyfried'in New York Halk Tiyatrosu ile birlikte geliyor. Amanda bir Aktris, Model, Şarkıcı ve Söz Yazarıdır.

Erken Yaşam, Ebeveynler ve Profil

Eski Thomas Sadoski'nin Karısı, 15 Ocak 1978'de ABD'de Michigan'da doğdu . Şu anda, Kimberly Hope’un yaşı 41. Yine de, babası, annesi ve kardeşleri hakkında herhangi bir bilgi açıklamamıştır. Aslında, Kimberly Thomas ile bir tanışma ilişkisi içine giriyor.

Kişisel İlişkiler, Erkek Arkadaş ve Çocuklar

8 yıldan fazla bir süredir beraberler. 2007 boyunca çiftin büyük bir düğünü var. Ek olarak, Key West, Florida'daki balayı için gittiler. Yine de, Kimberly 2015 yılında kocasıyla boşanıyor.

Üstelik çocuğu yok. Şimdi, Sadoski'nin ikinci karısı Amanda Seyfried. İkili, sevimli bir bebek kızı Nina'yı paylaşıyor. Yine de, Kimberly Amanda'nın düğün cennetini etkilediğini düşünüyor. Medyada açıkça kabul etti.

Trivia & Hızlı Bilgi

Wiki / Bio
Gerçek Tam Doğum AdıKimberly Wisniewski Hope.
Takma adKimberly.
MeslekOyuncu ve Yönetmen
Ünlü içinThomas Sadoski'nin (Amerikan TV Aktörü) eski karısı.
Yaş (2019 itibariyle)41 yaşında .
Doğum Tarihi (DOB), Doğum Günü15 Ocak 1978.
Doğum yeri / MemleketiMichigan, ABD.
milliyetAmerikan.
CinsiyetKadın.
Güneş Burcu (Zodyak Burcu)Oğlak.
Etnik kökenBeyaz Kafkas kökenli
DinHıristiyanlık.
Mevcut ResidenceNew York, ABD.
Filmografi
filmler1. Mahkumiyet (2006).

2. Pilot (2006).

3. Ağlama (2007).

4. Eylül Şafak (2007).

5. Uluslararası (2009).

6. Soğuk Hava Depoları (2009).

TV Şovları (Yayın Yönetmeni)1. Benimle konuş (2006).

2. Marco Polo (2007).

3. Comanache Moon (2008).

Üretim Evleri1. Boland / Umut.

2. Paramount Resimler.

3. Gotham.

4. Firma.

5. NBC ve CBS.

Fiziksel İstatistikler
Yükseklik (Uzun)Ayaklar ve İnç: 5 '5 " .

Santimetre: 165 cm .

Metre: 1.65 m .

AğırlıkKilogram: 60 Kg .

Pound: 132 lbs .

Sütyen bedeni32B.

Vücut Ölçümü (Göğüs-bel kalçaları)33-24-35.
Ayakkabı Ölçüsü (ABD)6.
Dövme detayları?Güncellenecek.
Göz rengiSiyah.
Saç rengiSarışın.
Aile
EbeveynlerBaba : İsim Bulunamadı.

Anne : Yakında Güncelleyecektir.

KardeşlerBrother: Bilinmiyor.

Rahibe: Yok.

Ünlü AkrabalarDedesi:

Amca dayı:

Teyze:

Kişisel Yaşam İlişkisi
Medeni halBir boşanma (2007 yılında bir kez evlendi ve 2015 yılında ayrı).
Arkadaşlık TarihiNA.
Erkek arkadaşThomas Sadoski.
Koca / Eş AdıThomas Sadoski (2007'den 2015'e kadar).
OğulYok.
Kız evlatYok.
Eğitim
En yüksek YeterlilikMezun olmak.
OkulMichigan'daki Lise.
Kolej / ÜniversiteNA.
Hobiler ve Favori Şeyler
Favori ÜnlülerAktör: Will Smith.

Oyuncu: Jennifer Aniston.

Hayalinizdeki Tatil HedefiNew York, Paris ve Miami.
Favori renkMavi, pembe ve siyah.
Yapmayı seviyorumSeyahat, Alışveriş ve Kitap Okuma.
Favori yiyecekJapanses Yemekleri.
servet
Net değer (yaklaşık)5 Milyon ABD Doları (2019 itibariyle).
Yıllık Gelir ve Kazançlar300.000 - 400.000 ABD Doları.
İletişim detayları
Ofis adresiBilinmeyen
Cep Telefonu veya Telefon NumarasıNA
Ev DetaylarıGüncellenecek.
Resmi internet sitesiYok.
EBulunamadı.

Kimberly Hope hakkında daha az bilinen bazı gerçekler

  • Kimberly 10 yaşında oyunculuk yapma şansı yakaladı.
  • Wikipedia'ya göre Dean'in kız kardeşi karakterini “Ehliyet” filminde oynuyor.
  • Aslında, Umut Amerika Döküm Derneği ve Televizyon Sanat ve Bilim Akademisi üyesidir.
  • Şekil Detayları : Kimberly Hope yüksekliği, 5 fit (5 inç) (165 cm) yüksekliğinde duruyor. Ayrıca, vücut ağırlığı 60 Kilogram civarındadır (132 lbs).
  • Ayrıca Obey My Bitch 3, Office Heals, Obey My Bitch 4 ve Auction gibi bazı videolar yaptı.

Keşfedin : Sidney'in Biyografisi Aiello | Yaşam Hikayesi, Profili ve Trivia

  • Para Faktörü : Halen, Thomas Sadoski Eski Eşinin tahmini Net değeri, 5 Milyon ABD Doları değerinde.
  • Boland / Hope Casting'in ortağı ve eş kurucusu.
  • Boşandıktan sonra ilişki durumu bekar.

Tavsiye

April Love Geary Wiki, Yaş, Boy, Erkek Arkadaş, Biyografi, Aile ve Dahası
2019
Mai Song Wiki, Yaş (Brenda Song'un Annesi) Biyografi, Aile, Gerçekler
2019
NLE Choppa Wiki, Yaş, Boy, Biyografi, Aile, Net Değer ve Daha Fazlası
2019