Caleel Harris Boy, Kilo, Yaş, Biyografi, Aile, Kız Arkadaşı ve Viki

Caleel Harris (19 Nisan 2003 doğumlu) California, Amerika Birleşik Devletleri'nden Amerikalı bir Aktör, Ses Sanatçısı, Instagram Yıldızı ve Sosyal Medya Kişiliğidir. Genç ünlü ilk olarak 2010 yılında “ Eyes to See ” adlı ilk filminde rol aldı.

Aslında, 16 yaşındaki bu filmde bir Haitili çocuğun rolünde göründü. Ondan sonra Caleel “Bir Erkek Gibi Düşün”, “Sürü Zihinselliği”, “Sam ve Kedi” ve “İşyerindeki Erkekler” gösterilerinde çalıştı.

Central Park Jogging Yapan Hikayesi

2015 yılında Nickelodeon adlı kanala katıldı. Bir ses sanatçısı olarak Harris TV şovları “Blaze ve Canavar Makineleri”, “Işık Evi” ve “Fıstık-Franklin” dir. Ayrıca, “Ne Zaman Bizi Görüyoruz” (2019) Netflix serisinde Genç Antron McCray'den tam teşekküllü olarak aldı. Gösterinin konsepti 9 Nisan 1989’daki “Central Park Davası” hakkında.

Buna rağmen, Kevin Richardson, Raymond Santana Jr., Antron McCay, Yusuf Salaam ve Korey Wise adında beş masum çocuk. Ayrıca, Trisha Meili'nin (aka Patricia Meili “Central Park Jogger”) tecavüz ve saldırı davasıyla suçlandılar. 5-10 yıl hapse girdiler. Manhattan mahkemesi tarafından tüm suçlamalar kaldırıldı.

Kariyer, Filmografi ve Bize Baktığında TV Şovu

Daha sonra çocuklar, hükümetin karşılaştıkları duygu baskısı için tazminat talep ettiler. Aslında, şovda bir dizi gerçek olay açıklanmaktadır. Ancak asıl suçlu, seri tecavüzcü Matias Reyes idi. Öte yandan, “Bizi Ne Zaman Netflix Bizi Görüyorlar” Biyografik Gösterisinin Yıldız Oyuncularında rol alan oyuncular ve aktrisler:

  • Vera Farmiga (Elizabeth Lederer).
  • Jharrel Jerome (Korey Wise).
  • Felicity Huffman (Linda Fairstein).
  • Marquis Rodriguez ve Freddy Miyares (Raymond Santana Genç).
  • Asante Blackk ve Justin Cuffingham (Kevin Richardson).
  • Ethan Herisse (Yusuf Salaam).
  • Reece Noi (Matias Reyes).

Erken Yaşam, Ebeveynler ve Profil

Oyuncu, Caleel Harris, 19 Nisan 2003'te ABD'de Kaliforniya'da bulunan Afro-Amerikan Ebeveynler olarak doğdu . Halen, yaşı 16 civarındadır. Babası ve annesi hakkında hiçbir fikrim yok. Öte yandan, Caleel'in küçük erkek kardeşi Curtis Harris vardır .

Uyruğu Amerikan olup Siyah Afro-Amerikan Etnikliğine aittir. Aslında, Bay Harris erken eğitimini evde eğitim yoluyla yaptı. Aslında oyunculuk endüstrisine erken yaşta katıldı.

Trivia & Hızlı Bilgi

Wiki / Bio
Tam Gerçek Doğum AdıCaleel Harris.
Takma adCaleel.
MeslekAktör ve Ses Sanatçısı.
Ünlü içinYoung Antron McCray'in “Bizi Gördüklerinde” (2019) karakteriyle.
Yaş (2019 itibariyle)16 yaşında
Doğum Tarihi (DOB), Doğum Günü19 Nisan 2003
Doğum yeri / MemleketiKaliforniya, ABD.
milliyetAmerikan.
CinsiyetErkek.
Cinsellik (Gay veya Lezbiyen)Düz.
Sosyal Medya İstatistikleriInstagram : @thecaleelharris (29.5K takipçi).

Twitter : twitter.com/thecaleelharris.

Facebook : -

Yıldız Burcu (Burç)Koç.
Etnik kökenAfro Amerikalı.
DinHıristiyanlık.
Mevcut ResidenceCalifornia, Amerika Birleşik Devletleri.
Filmografi
Televizyon Şovları1. Görülmesi Gereken Gözler (2010).

2. Sürü Zihinselliği (2011).

3. Jimmy Kimmel Canlı! (2013).

4. Çalışan Erkekler (2014).

5. Erkek de Gibi Düşün (2014).

6. Blaze ve Canavar Makineleri (2015-18).

7. Yer Fıstığı - Franklin (2016).

8. Gürültülü Ev: Wild Deuces (2017).

9. Bizi Gördüklerinde (2019).

filmler1. Bana Çılgın Ses: Bir Beş Film (2013).

2. Goosebumps 2: Perili Cadılar Bayramı (2018).

ÖdüllerYakında Güncelleyecektir.
Fiziksel İstatistikler
Yükseklik (Uzun)Ayaklar ve İnç: 5 '3 " .

Santimetre: 160 cm .

Metre: 1.60 m .

AğırlıkKilogram: 56 Kg .

Pound: 123 lbs .

Pazı boyutu10 inç.
Vücut Ölçümleri (göğüs-bel kalçaları)30-26-28.
Ayakkabı Ölçüsü (ABD)6.
Dövmeler detaylar?Güncellenecek.
Göz rengiSiyah.
Saç rengiSiyah.
Aile
EbeveynlerBaba : -

Anne : -

KardeşlerKardeşim: Curtis Harris (Aktör).

Kız kardeş: --

AkrabaBüyük baba:

Amca dayı:

Kişisel Yaşam İlişkisi
Medeni halevlenmemiş
Düğün tarihi-
Arkadaşlık TarihiBulunamadı.
Kız arkadaşıBilinmeyen.
Eş / Eş Adı-
çocuklarOğul: Yok.

Kızı: Yok.

Eğitim
En yüksek YeterlilikOrtaokul Geçmek.
OkulÇevrimiçi Eğitim.
Gidilen okulGüncellenecek.
Hobiler ve Favori Şeyler
Favori CelebOyuncu: Hugh Jackman.

Oyuncu: Jennifer Aniston.

Hayalinizdeki Tatil HedefiKaliforniya.
Favori renkMavi.
Yapmayı seviyorumSörf ve Seyahat
Favori YemeklerÇikolatalı kek.
servet
Net değer (Yaklaşık.)410 bin dolarlık ABD Doları (2019 itibariyle).
Maaş, Kazanç ve Aylık Gelirİnceleme altında.
İletişim detayları
Ev DetaylarıAmerika Birleşik Devletleri Kaliforniya'da ikamet ediyor.
Resmi internet sitesiYok.
Ofis adresiYok.
EGüncellenecek.
Cep Telefonu veya Telefon NumarasıNA.

Caleel Harris hakkında daha az bilinen bazı gerçekler

  • Wikipedia : Curtis ayrıca “Perili Hathaways” adlı bir televizyon programında “Miles Preston” olarak yer aldı.
  • Her iki Harris kardeş de eğlence dünyasında başarılılar.
  • 16 yaşında, babasıyla sörf yapmayı seviyor.
  • Para Faktörü : Servet detaylarına göre, Curtis Harris'in ağabeyinin Net değeri 410.000 ABD Dolarıdır.
  • 29K + takipçi ve Twitter hesabıyla Instagram hesabı var.

Bu yayını Instagram'da görüntüle

Budur. Gerçek ortaya çıktı. Tüm mürettebat ve Kostarlarım için müteşekkirim, hepsinin Exonerated 5'in gerçeğine hayat vermesine yardımcı oldum. Tüm projeyi bir araya getiren @ava'ya özel teşekkürler. @ Santanaraymond'un tweet'inden, bunun sorumluluğunu üstlendi ve bütün bir takımı bitiş çizgisine kadar götürdü. Ve elbette inanılmaz bir insan. Herkese azami saygı ve nezaketle davranır. Bunun için, yaptığınız her şey ve olduğunuz her şey için teşekkür ederim. Bu Antron için. Bu Raymond için. Bu Korey için. Bu Yusef için. Bu Kevin için. #GÜNÜNDEN ÇIKARILAN !!! Yalnızca @netflix # ForThe5’te

Caleel Harris (@thecaleelharris) tarafından 31 Mayıs 2019, 08:47, PDT'de paylaşılan bir yayın

  • Son zamanlarda, yeni gösterisinde onu desteklediği için hayranlarına teşekkür etti.
  • İlişki ve Aşk İşleri : Kalkınan Hollywood Superstar, Kız arkadaşı hakkında hiçbir bilgi açıklamadı. Ayrıca herhangi bir buluşma ilişkisine dahil olmamıştır. Ayrıca, ilk aşk oyunculuk kariyeridir. Şovlarına ve filmlerine zaman ayırmak istiyor.

Ayrıca Oku : Tom Mahoney Kimdir? Biyografi, Trivia, Yaşam Biçimi ve Hikayesi

  • Harris, annesinin babasının her zaman daha iyi bir insan olmasını sağladığını söyledi.
  • Fiziksel İstatistikler : Caleel Harris ' yüksekliği 5 ayak 3 inç (160 Santimetre)' dir. Aslında, o 56 Kg yani (123 pound) ağırlığındaydı.
  • Hollywood filmlerinde “Call Me Crazy: A Five Film” (2013) ve “Goosebumps 2: Haunted Halloween” (2018) filmlerinde yer aldı.

Tavsiye

Brendan Scannell Wiki, Yaş, Biyo, Net değeri, Erkek arkadaşı, Doğum günü, Cinsiyet, Kız arkadaşı, Boy, Ağırlık (Heathers TV Shows) Filmler
2019
MVVS Murthy Wiki, Karısı, Yaşı, Ailesi, Biyografisi, Ölüm, Çocuklar ve Daha Fazlası
2019
Walter Mercado Boy, Kilo, Yaş, Karısı, Biyografi ve Daha Fazlası
2019