Brandon Butler (Oyuncu) Boy, Kilo, Yaş, Biyografi, Aile ve Viki

Brandon Butler (11 Eylül 1996 doğumlu), Frankfurt, ABD'den bir Amerikan Aktör, Model ve Instagram Sensation. Ayrıca Netflix programında “13 Sebep Neden” (2018) 'de yer aldı. Brandon aynı zamanda “Spoilers: The Movie”, “Flight”, “Never”, “We We We” ve “The Run Saga” gibi Hollywood filmlerinde rol aldı.

Kariyer, Filmler ve TV Şovları

Aslında, “Trinkets” gösterisinde Brady Finch'in (Tabitha Foster'ın erkek arkadaşı) yepyeni bir rol aldı. Quintessa Swindell, aşkını ilgilendiren rolü Tabitha Foster'ı canlandırdı. Ancak, Brady ve Tabitha'nın açık-kapalı bir ilişkisi var.

Şov, Netflix'te 14 Haziran 2019'da başladı. Ayrıca Amy Anderson, Kirsten Smith ve Emily Meyers, şovun yaratıcıları.

Oyuncular, “Ziynet” Oyuncularında Sezon 1 Netflix web TV şovu:

  • Quintessa Swindell (Tabitha Foster).
  • Dana Green (Jenna Blok).
  • Odiseas Georgiadis (Nuh'un erkek arkadaşı Noah Simos).
  • Kiana Madeira (Moe Traux).
  • Brianna Hildebrand (Elodie Davis).
  • Larry Sullivan (Doug Davis).

Erken Yaşam, Ebeveynler ve Profil

Oyuncu Brandon Butler 11 Eylül 1996'da (22 yaşında) Frankfurt, Illinois (Amerika Birleşik Devletleri) doğumlu . Aslında, Justin Butler, Brandon'ın kardeşidir.

Lise günlerinde beyzbol oynadı. Ayrıca, magazin dergileri anne babası hakkında hiçbir bilgi güncellememiştir.

Brandon Lisesini Frankfurt'ta da tamamladı. Sonra, şehirdeki yerel bir koleje kaydoldu.

Trivia & Hızlı Bilgi

Wiki / Bio
Tam Gerçek Doğum AdıBrandon Butler.
Takma adBrandon.
MeslekAktör.
Ünlü içinBrady Finch'in karakteri (Tabitha Foster'ın erkek arkadaşı) “Trinkets” genç serisinde.
Yaş (2019 itibariyle)22 yaşında
Doğum Tarihi (DOB), Doğum Günü11 Eylül 1996.
Doğum yeri / MemleketiFrankfurt, Illinois (ABD).
milliyetAmerikan.
CinsiyetErkek.
Cinsellik (Gay veya Lezbiyen)Düz.
Sosyal Medya İstatistikleriInstagram : @ brandon.butler (219K takipçi).

Twitter : NA.

Facebook : -

ÖdüllerGüncellenecek.
Yıldız Burcu (Burç)Başak.
Etnik kökenBeyaz Kafkas
DinHıristiyanlık.
Mevcut ResidenceLos Angeles, Kaliforniya (ABD).
Filmografi
Televizyon Şovları1. Genel Hastane (2016).

2. 13 Sebep Neden (2018).

3. Biblolar (2019).

Film1. Hepimiz Yaptık (2009).

2. Uçakla Uçuş (2010).

3. Spoiler: Film (2014).

4. Başlıksız Zombi Filmi (2016).

5. Saga Koşusu (2017).

6. Sessizlik Halkası (2019).

Fiziksel İstatistikler
Yükseklik (Uzun)Ayaklar ve İnç: 5 '8 " .

Santimetre: 173 cm .

Metre: 1.73 m .

AğırlıkKilogram: 65 Kg .

Pound: 143 lbs .

Pazı boyutu12, 5 inç.
Vücut Ölçümleri (göğüs-bel kalçaları)40-30-33.
Ayakkabı Ölçüsü (ABD)9.
Dövmeler detaylar?Güncellenecek.
Göz rengiKahverengi.
Saç rengiKoyu kahverengi.
Aile
EbeveynlerBaba : Yakında güncellenecek.

Anne : Bilinmiyor.

KardeşlerKardeşim: Justin Butler.

Rahibe: Yok.

AkrabaBüyük baba:

Amca dayı:

Kişisel Yaşam İlişkisi
Medeni halevlenmemiş
Düğün tarihi-
Arkadaşlık Tarihi-
Kız arkadaşıBilinmeyen.
Eş / Eş AdıYok.
çocuklarOğul: NA.

Kızı: Yok.

Eğitim
En yüksek YeterlilikMezun olmak.
OkulFrankfurt'taki Lise.
Gidilen okulGüncellenecek.
Hobiler ve Favori Şeyler
Favori CelebOyuncu: Hugh Jackman.

Oyuncu: Jenna Dewan.

Hayalinizdeki Tatil Hedefiİzlanda.
Favori renkGri.
Yapmayı seviyorumYüzme ve Seyahat.
Favori Yemeklerİspanyol yemeği.
servet
Net değer (Yaklaşık.)225 $ ABD Doları.
Maaş, Kazanç ve Aylık Gelirİnceleme altında.
İletişim detayları
Ev DetaylarıLos Angeles'ta bir ev.
Resmi internet sitesiYok.
Ofis adresiYok.
EGüncellenecek.
Cep Telefonu veya Telefon NumarasıNA.

Brandon Butler Hakkında Daha Az Bilinen Bazı Gerçekler

  • Vikipedi : Aktör Brandon, White Sox beyzbol takımının büyük hayranı.
  • Ayrıca, blogcuların YouTube videolarında bile yer aldı.
  • Cinsel saldırı ile ilgili videoda Eva Gutowski ile işbirliği yaptı, yani “Eva Olarak My Life”.
  • Para Faktörü : Hesaplanan Net değeri, 2019 yılı itibariyle 225.000 ABD Doları değerindedir.
  • En sevdiği serbest zaman aktiviteleri yüzmek ve seyahat etmek.
  • Butler, Instagram'da ailesiyle birlikte bir sürü fotoğraf yükledi.
  • Resmi Instagram hesabında yaklaşık 219 + K takipçisi var.

Bir göz atın : Sara Kapfer Biyografisi, Yaşam Tarzı, Öykü ve İşler

Bu yayını Instagram'da görüntüle

@trinkets @netflix!

Brandon Butler (@ brandon.butler) 14 Haz 2019, 04:43 PM PDT'de paylaşılan bir yayın

  • Brandon Butler'ın yüksekliği 5 fit 8 inç (Santimetre 173) civarındadır. Ayrıca, Netflix aktörünün vücut ağırlığı 65 Kg'dır (143 lbs).
  • İlginç bir şekilde Scott Read'in “13 Sebep Neden” Netflix şovundaki rolünü saptadı.
  • Girlfriend & Karısı : Halen Brandon bekar statüsüne sahiptir. Geçmiş işleriyle ilgili açıklama yapmadı.

Tavsiye

Ari'el Stachel Wiki, Yaş, Biyo, Karısı, Net Değeri, Boy, Kilo, Kız Arkadaş, Etnisite ve Gerçekler
2019
Lauren Miranda (Selfie Öğretmeni) Wiki, Yaş, Biyo, Aile, Erkek Arkadaş ve Daha Fazlası
2019
Shweta Mishra Mahanta - Bio, Yaş, Gerçekler, Paparının Karısının Aile Hayatı
2019