Nicholas Galitzine Wiki, Yaş, Boy, Biyografi, Aile, Kız Arkadaş, Gerçekler

Nicholas Galitzine (29 Eylül 1994 doğumlu) Londra, İngiltere'den bir Britsh Aktör, Model ve Instagram Kişilik. Başlangıçta “ High Strung ” adlı filmiyle başarı ve ün kazandı. Keenan Kampa ile birlikte Johnnie'nin başrollerinden birini oynadı.

Ayrıca, 24 yaşındaki Aktör, 2014 yılında “Ayaklarımın Altındaki Yendi” adlı filmle ilk kez sahneye çıktı. Filmde Tom'un ana rollerinden birini canlandırdı. Daha sonra Nicholas, 2016'da “Yakışıklı Şeytan” projesinde Conor Masters olarak küçük bir rol oynadı.

Profil, Filmler ve Filmografi

Ayrıca, 2017 yılında “The Changeover” adlı bir Fantasy / Thriller filminde çalıştı. Karakterinin adı Sorensen Carlisle idi. Aslında, aynı yıl, Galitzine televizyonda 2017 yılında “The Watcher The Woods” adlı televizyon filmi ile çıkış yaptı.

Oyuncu Anjelica Huston ile birlikte “Mark Fleming” rolünü oynadı. Son zamanlarda Nicholas, Uma Thurman ile birlikte “ Chambers ” dizisini çekmeyi bitirdi. “Elliott Lefevre” adlı büyük bir karakter oynuyor. Gösterinin ilk bölümü 26 Nisan 2019'da yayınlanacak.

Gösteri, kalp nakli tutan bir kadına dayanıyor. Fakat daha sonra farklı kişilik nitelikleri geliştirmeye başlar. Netflix serisinin diğer oyuncuları:

  • Sivan Alyra Sasha Yazzie olarak yükseldi.
  • TJ Locklear olarak Griffin Powell-Arcand
  • Ben Goldevre olarak Tony Goldwyn.
  • Büyük Frank Yazzie olarak Marcus LaVoi.
  • Becky Lefevre olarak Lilliya Scarlett Reid.
  • Kyanna Simone Simpson, Yvonne olarak.
  • Nancy Lefevre olarak Uma Thurman.
  • Penelope Fowler olarak Lilli Kay.
  • Marnie olarak Sarah Mezzanotte.
  • Evan olarak Matthew Rauch.
  • Ravi Rios gibi Jonny Rios

Galitzine, Netflix'in gelecek programında yine başrollerden birini oynuyor. Ayrıca Pippa Bianco'nun “Share” adlı sinema filminde sahne aldı. Film, 2019 Sundance Film Festivali'nde ABD Dramatik Yarışma kategorisinde gösterime girecek.

Trivia & Hızlı Bilgi

Wiki / Bio
Tam Doğum AdıNicholas Galitzine.
Takma adNicholas.
MeslekAktör ve Instagram Kişilik.
Yaş (2019 itibariyle)24 yaşında
Doğum Tarihi (DOB), Doğum Günü29 Eylül 1994
Doğum yeri / MemleketiLondra, Ingiltere.
milliyetİngiliz.
Ünlü içinNetflix'in gelecek olan Chambers dizisinde başrolü oynadı.
ÖdüllerGüncellenecek.
Yıldız Burcu (Burç)Terazi.
Etnik kökenBeyaz Kafkas
DinHıristiyanlık.
Mevcut ResidenceLondra, Ingiltere.
Filmografi
Filmler ve TV Dizileri Listesi1. Ayaklarımın Altındaki Beat (2014'te).

2. Yüksek Strung (2016'da).

3. Yakışıklı Şeytan (2016'da).

4. Geçiş (2017'de).

5. Woods'taki İzleyici (2017'de).

ilk maçFilm: Ayaklarımın Altındaki Beat (2014).

TV Şovu: Ormanda İzleyici (2017).

Fiziksel İstatistikler
Yükseklik (Uzun)Ayaklar ve İnç: 6 '0 " .

Santimetre: 183 cm .

Metre: 1.83 m .

AğırlıkKilogram: 78 Kg .

Pound: 171 lbs .

Pazı boyutu14 inç.
Vücut Ölçümleri (göğüs-bel kalçaları)40-30-35.
Ayakkabı Ölçüsü (ABD)10.
Dövmeler detaylar?Güncellenecek.
Göz rengiMavi.
Saç rengiKoyu kahverengi.
Aile
EbeveynlerBaba : İsim bulunamadı (İş adamı).

Anne : Bilinmiyor.

KardeşlerErkek kardeş:

Kız kardeş:

AkrabaBüyük baba:

Amca dayı:

Kişisel Yaşam İlişkisi
Medeni halEvlenmemiş.
Arkadaşlık TarihiBilinmeyen.
Kız Arkadaşı ve NişanlısıGüncellenecek.
Eş / Eş Adı-
çocuklarYok.
Eğitim
En yüksek YeterlilikMezun olmak.
OkulLondra'daki Lise.
Gidilen okulGüncellenecek.
Hobiler ve Favori Şeyler
Favori ÜnlülerAktör: Tom Cruise.

Oyuncu: Jennifer Lawrence.

Hayalinizdeki Tatil HedefiFransa.
Favori renkSiyah.
Yapmayı seviyorumOkuma.
Favori YemeklerTavada Kek, Patates, Tavuk ve Peynirli Burger.
servet
Net değer (Yaklaşık.)1 Milyon ABD Doları (2019 itibariyle).
Aylık maaş, gelir ve kazançGüncellenecek.
İletişim detayları
Ofis adresiGüncellenecek.
Resmi internet sitesiYok.
Ev DetaylarıBilinmeyen
Cep Telefonu veya Telefon NumarasıGüncellenecek.
ENA.

Nicholas Galitzine Hakkında Daha Az Bilinen Gerçekler

  • Oyuncu 29 Eylül 1994'te Londra, İngiltere'de doğdu . Bu nedenle, Nicholas Galitzine'in yaşı, 2019 itibariyle 24 yaşındadır.
  • Babası İngiliz bir girişimci, annesi ise ev kadınıdır.
  • Ancak kardeşleri hakkında hiçbir bilgimiz yok (yakında güncellenecek). Ancak, bir ablası var.
  • 10 yaşındayken, Nicholas bir koroda şarkı söyler ve klasik müzik “Guys and Dolls” da (okul prodüksiyonu) yer alırdı.
  • Edinburgh Saçak Festivali sırasında, oyuncu olarak keşfedildi.
  • Ayrıca, ilk filmi 2014'te Raindance Film Festivali'nde gösterime girdi.
  • Ayrıca 2015 yılında Berlinale'deki yarışmasında gösterildi.

  • Ayrıca, Ekim 2015'te, oyuncu Screen International'ın Yarının Yıldızlarından biri olarak seçildi.
  • Yeni yetenekler olarak ortaya çıkan, İngiltere genelindeki genç oyuncuları tanıyan yıllık özelliklerinde.

Bu yayını Instagram'da görüntüle

Bellyache - Bölüm 3/3

Nicholas Galitzine (@nicholasgalitzine) tarafından 24 Mayıs 2018'de, 14:39

Daha Fazlasını Keşfedin : Larry Mitchell Hopkins Biyografisi | Yaşam Tarzı, Profil, Hikaye ve İşler

  • John Butler'ın "Yakışıklı Şeytan" adlı filmi 2016 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde dünya açılışını kazandı.
  • Nicholas Galitzine yüksekliği 6 Feet 0 Inch (183 cm boyunda) olarak duruyor.
  • Yaklaşık 78 kilogram (171 pound) vücut ağırlığına sahip, zayıf, seksi ve kaslı bir fiziği korur.
  • 24 yaşındaki oyuncu “High Strung” daki rolü için keman çalmayı da öğrendi.
  • Instagram yıldızı olarak Galitzine 193.1+ k takipçisi var.
  • Yaşam tarzının resimlerini, günlük rutinlerini, etkinliklerini, film kliplerini ve daha fazlasını platformda yükler.

Tavsiye

Matthew Levatich Wiki, Karısı, Yaşı, Biyo, Net değeri, Boy, Aile, Ağırlık, İşler ve Gerçekler
2019
James Gallagher Wiki (MMA Fighter) Boy, Yaş, Kilo, Biyografi, Net değer ve Aile
2019
Shahira Knight Wiki, Biyo (NEC Direktör Yardımcısı) Yaş, Net Değer, Koca, Baba, Anne, Kardeşler, Çocuklar, Boy ve Kilo
2019